When you browse on this site, cookies collect data to enhance your experience and personalize the content and advertising you see.
Visit our Privacy Policy to learn more. By continuing to use the site, you agree to this use of cookies and data.

Het weer in België is op het portaal METEOPROG met prognostische kaarten, meteograms, tabellen met weerberichten voor meer dan 9000 steden voorgesteld, daaronder 115 steden in België, die door het kwantitatieve model berekend zijn.

Het computermodelleren wordt door Het Oekraïens Centrum van ecologisch en waterprojecten uitgevoerd HOCEW, waarvan de vakmanen sinds de Kernramp van Tsjernobyl aan grootschalige projecten voor het wiskundige modelleren van het milieu samen met leidende wetenschappelijke instituties van EU, USA en Rusland deelnemen.

Met de hedendaagse wetenschappelijke ontwikkelingen in het gebied van berekende weerkunde stelt U het portaal Meteoprog.ua in de gelegenheid unieke in België dienst te gebruiken – uitgebreide weervoorspelling.

Het project METEOPROG wordt ten uitvoer door samenwerking van internet bedrijf FanMedia en Het Oekraïens Centrum van ecologisch en waterprojecten gebracht.

Het Oekraïens Centrum van ecologisch en waterprojecten is in 1999 opgericht door Academie van technologische wetenschap van Nederland en door medewerkers van Instituut van mathematische machines en systemen van de Oekraïense Academie van Wetenschap als wetenschappelijk, techniek en informatiecentrum, dat zich specialiseert in ontwikkeling van programma systemen van besluitvorming ondersteuning voor weervoorspelling problemen, hydrologieregime van rivieren en vloeden, dynamiek van zeekustgebieden, milieu verontreiniging, radiatieveiligheid, ecologisch management, bestuur van watersystemen.


METEOPROG.BE

Contacten

e-mail: info@meteoprog.com

tel. +38 044 206-11-70